Choose language
A készítők...
Nemeskéri Attila
író és főszerkesztő
Szendrei Tibor
ceruzarajz
Dévényi Gergely
tusrajz és animátor
Ruzsinszki Zsolt
színezés
Szabó Roland
design és tördelés
Endrődi Ágnes
német fordítás
Dr. Tóth Tímea
francia fordítás
Benyovszky Tetyana
orosz fordítás
Friss Beáta
angol fordítás
Fábián Tamás
angol fordítás
Gyenge Mónika
olasz fordítás
Takács Gábor
Community manager
Magunkról
Az S-projekt 2009 év elején vette kezdetét nem többel, mint egy 6 éve porosodó papírra vetett történettel. A regénynek készült szöveg szépen lassan új formát öltött magára és rövid időn belül megszületett az első rész forgatókönyve, ami alapján kezdetét vehette a képi világ születése is. Jó ideig csak ketten dolgoztunk a képregényen, mint író és rajzoló, majd menet közben megszülettek a weboldal tervei is. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttük, hogy továbblépünk és kibővítjük csapatunkat. Szerencsére mások is láttak fantáziát ebben az egészben, így nem kellett sok idő ahhoz, hogy minden területen erősíteni tudjunk.Nem sokkal később, hosszas és nehézkes úttal a hátunk mögött végre megszületett a várva várt kezdet...
Ha többet szeretnél megtudni rólunk vagy a képregényről az info@swords.hu e-mail címen felteheted kérdéseidet.
Rendeléssel, és fizetéssel kapcsolatos információk

1.) Digitális képregény (PC) esetében.
Fizetés történhet banki átutalással vagy postai csekken keresztül. Az összeg számlára érkezéséről és a képregény elérhetőségéről e-mailben értesítünk a regisztrációnál megadott e-mail címen. Fontos, hogy utaláskor meg kell adni a megrendeléskor kapott azonosítót a megjegyzés rovatban!

2.) Nyomtatott képregény esetében:
Fizetés történhet banki átutalással vagy postai csekken keresztül. Az összeg számlára érkezését követően, postai úton, elsőbbségi küldeményként kerül elküldésre a képregény. Fontos, hogy utaláskor meg kell adni a megrendeléskor kapott azonosítót a megjegyzés rovatban!
PARTNEREINK